“У Сергія руки були зв’язані скотчем”: під Житомиром знайдено мертвим 23-річного українця



В місті Коростень Житомирської області було знайдено бездиханне тіло 23-річного хлопця. Поліція з’ясувала, що воно належить місцевому мешканцю Сергію Тищенку. Так, ще 21 травня його родичі заявили про зникнення.

Пише - джерело.

Про це повідомляє місцеве видання Коростень.today, передає “Це моя Україна”.

У поліції повідомили, що тіло загиблого знайшли у водоймі Броварського мікрорайону. А родичі Сергія Тищенка розповіли, що його руки були зв’язані скотчем, а сам він був побитий.

У Коростенському районному управлінні поліції підтвердили інформацію про виявлення тіла Сергія Тищенка, але на відміну від рідних у правоохоронців дещо інша інформація.

Так, інспектор з інформаційної підтримки Коростенського районного управління поліції Олена Волковська розповіла, що 25 травня до Коростенського районного управління поліції від місцевого жителя надійшло повідомлення про те, що проходячи вздовж річки він помітив тіло людини. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Вона також уточнила, що під час з’ясування всіх обставин було встановлено, що загиблим є місцевий житель 1998 року народження. При огляді тілесних ушкоджень не виявлено. Причину смерті з’ясовують судово-медичні експерти.


Читайте також:


Залишити коментар: