У Рівному збили жінку та забрали її з собою. Машину ловила поліція (ВІДЕО)



Ймовірно, хотіли доправити жінку до лікарні, але…

- джерело.

BMW збив жінку, ймовірно, на пішохідному переході на перехресті вулиць Соборної – Клима Савура і С.Крушельницької. Аварія сталася близько 18:50.

Історію розповіли у спільноті «Rivne_1283».

Далі текст:

Водійка автомобіля BMW з номерним знаком (не вказуємо), повертаючи на швидкості з вулиці Клима Савура направо в сторону центру, збила жінку.

Потерпіла – близько 40 років, блондинка з кучерявим волоссям. Автомобіль сильно вдарив бампером потерпілу, яка підлетіла на сам бампер аж до лобового скла. Потім її відкинуло на асфальт приблизно на 3 м від авто.

Водійка BMW з автомобіля спочатку не вийшла, але зупинилася на самому пішохідному переході.  Через хвилину водійка таки вийшла з авто та підняла потерпілу з асфальту і повела на тротуар. Водійка чорнява, довге волосся до пояса, зібране у хвіст, близько 30 років.

Свідки ДТП викликали швидку і голосно кричали до водійки, щоб вона не підіймала збиту жінку [цього не можна робити, оскільки потерпілий може мати переломи, – ред.].

Водійка не реагувала. З автомобіля вийшло ще 2 пасажири: чорнява жінка 40 років і русявий чоловік 40 років. Вони разом з водійкою силоміць запхали потерпілу жінку в автомобіль і зникли з місця ДТП в сторону центру!

https://www.instagram.com/p/CEZtbT-A9lB/?utm_source=ig_web_copy_link

На вигуки свідків «Чекайте! Їде швидка і поліція!» водій і пасажири не реагували.

Поки свідки чекали поліцію поряд «Укрсиббанку», приблизно через 10 хв автомобіль BMW знову з’явився на вул. Клима Савура, так, як і вперше. На задньому сидінні сиділи два пасажири та потерпіла білява жінка.

Свідки намагалися спинити автомобіль і відкрити дверцята авто з боку переднього пасажира. На ці дії пасажирка і водійка авто почали голосно кричати, щоб свідки відійшли, лаялися, і намагалися повторно зникнути з місця пригоди.

Свідки голосно знову кричали, щоб водійка зачекала на патрульну поліцію. Коли одному зі свідків зателефонували з поліції – водій і пасажири дуже швидко закрили двері авто і на високій швидкості зникли в напрямку автовокзалу.

На щастя, патрульна поліція встигла затримати автомобіль з водієм і потерпілою ближче до автовокзалу.

У коментарях користувачі зазначають, що компанія в автомобілі могла намагатися відвезти жінку в лікарню. Однак спроби втекти без пояснень виглядають справді дивно.


Читайте також:


Залишити коментар: