У рф українка народила після згвалтування росіянином і викинула немовля



У Росії мешканка України народила після зґвалтування російським окупантом та викинула немовля. На неї росіяни порушили кримінальну справу.

- джерело.

Про це повідомляє “Нова газета. Балтія”, пише ТСН.

 

Як йдеться у виданні, у березні 2023 року мешканка “одного з південних міст” Росії знайшла у сміттєвому баку новонароджену дівчинку, обгорнуту в покривало.

Силовики камерами відстежили жінку, яка викинула немовля. Нею виявилася мати дитини – українка із окупованого російськими загарбника міста. Переїхала вона до РФ добровільно, чи була депортована – не уточнюється.

 

Адвокат з’ясувала, що її підзахисна завагітніла після зґвалтування російським окупантом.

 

“Вона спочатку довго не могла зважитися на аборт, потім було пізно, потім думала, що народить і зможе полюбити, тому що якийсь психолог їй сказав, що “тут немає єдиного вірного рішення, наполовину ця дитина все ж таки твоя”. А потім народила — народила вдома (родичі пустили її пожити в квартиру, яку раніше здавали) — і її накрило так, що наступного дня вона просто винесла немовля на смітник, і все”, — каже російська адвокатка.

Спочатку жертва зґвалтування це приховувала, бо боялася, що цим ще більше посилити своє становище, адже в РФ її могли звинуватити у “дискредитації російської армії”.

“Вона мені розповіла про це аж на третій місяць. Кажу: “Ми це використовуємо в суді”. А вона так злякалася, у неї почалася паніка, і вона сказала, що “це не можна нікому розповідати”. І так ми (російському). Ред.) суду цього і не розповіли. Я намагалася придумати, як все ж таки переконати її заявити про зґвалтування, але колеги потім протверезили мене: сказали, що, враховуючи бл**ство, яке твориться навколо, ця її розповідь може зіграти проти неї ж. Зараз вона чекає на вирок”, — підсумувала адвокат.

Сообщение У рф українка народила після згвалтування росіянином і викинула немовля появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: