У Празі назвали міст іменем Героя Віталія Скакуна з Тернопільщини



24 лютого Герой підірвав Генічеський автомобільний міст, щоб зупинити окупанта. На жаль, відійти звідти Віталій не встиг

Пише - джерело.

Іменем Героя України з Тернопільщини Віталія Скакуна назвали міст у Празі. Про це повідомив український дипломат Євген Перебийніс.

Цей міст у Празі на вулиці Українських героїв, прямо перед в’їздом до посольства мордору, несе ім’я Віталія Скакуна, Героя України (посмертно), сапера 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського. 24 лютого Скакун ціною власного життя підірвав міст у Генічеську, щоб зупинити просування колони російських танків, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, молодий Герой з Бережанщини Віталій Скакун врятував життя інших, пожертвувавши своїм. Ворожа танкова колона активно просувалась вглиб України. Аби це зупинити, було прийнято рішення про підрив Генічеського автомобільного мосту. Виконати це завдання визвався Віталій Скакун. Міст було заміновано, але вийти звідти Віталій не встиг. Він вийшов на зв’язок та повідомив про те, що підриває міст. Одразу ж пролунав вибух.


Читайте також:


Залишити коментар: