У Польщі українці побили та пограбували земляка



Двоє громадян України побили та пограбували сусіда по кімнаті, й втекли з міста хто куди. Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на wielkopolskamagazyn.pl, інцидент трапився в містечку Равіч (Великопольське воєводство).

- джерело.

Святкування з алкоголем у приміщенні, яке наймали всі троє, закінчилося суперечкою, яка переросла в бійку. Двоє 27-річних молодиків відгамселили 46-річного сусіда по кімнаті. Як виявилося пізніше, той отримав поверхневі травми голови та перелом 11-го ребра.

Після бійки всі лягли спати. За словами потерпілого, він не повідомив одразу ані поліцію, ані медичну службу, бо перший раз опинився в такій ситуації у Польщі та не знав, що має робити. Прокинувшись вранці, чоловік помітив, що немає його мобільного телефону вартістю 1000 злотих, також зникла готівка у сумі 1300 злотих.
У крадіжці запідозрив своїх співлокаторів. Однак у поліцію зателефонував роботодавець, в якого працювали всі троє українців.

Нападники швидко виїхали з Равіча. Одного з них вдалося затримати у Вроцлаві в районі вокзалу, а іншого – на польсько-українському кордоні в Корчовій, коли він намагався повернутися в Україну. Зловмисникам пред’явлено звинувачення. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: