У перший день “знімуть недоторканність”: Розгромна заява Зеленського про перший законопроект



Президент України Володимир Зеленський розраховує, що одним із перших законопроектів, який розгляне нова Верховна Рада, буде про зняття депутатської недоторканності.

- джерело.

Як передають кореспонденти, про це Зеленський заявив журналістам на виборчій дільниці в Оболонському районі столиці після голосування на парламентських виборах.

«Один з перших, тому що в перший день буде не один законопроект, я впевнений – нарешті ми повинні зняти з вами недоторканність з народних депутатів», – зазначив він. Зеленський також заявив, що розраховує, що вибори до ВР пройдуть чесно та справедливо.

«Це люди наші вирішують, я думаю, будуть справедливі та чесні вибори, і люди покажуть, як вони ставляться до тієї партії, про яку я не буду говорити», – додав президент.

Як відомо, раніше президент України заявив, що не бачить в майбутній коаліції за результатами виборів в Раду представників «старої влади».

«Я не хочу міняти своє рішення і буду наполягати зі своїми колегами з партії, до якої я дуже гарно ставлюсь, на тому самому рішенні, яке в нас раніше було, щоб це були тільки нові обличчя. Зі старою владою ми не бачимо коаліції», – заявив він.


Читайте також:


Залишити коментар: