У Німеччині в авіакатастрофі загинув власник однієї з найбільших авіакомпаній Росії – РБК



Співвласниця російської авіакомпанії із найбільшою у країні мережею внутрішніх маршрутів S7 Наталія Фільова загинула в авіакатастрофі у Німеччині.

- джерело.

Приватний літак Epic-LT розбився в аеропорту “Егельсбах” поблизу Франкфурта, повідомляє російський “Інтерфакс” із посиланням на прес-службу авіакомпанії.

Водночас ЗМІ повідомляють, що на борту перебували троє росіян – пілот і два пасажири. Літак розбився, коли заходив на посадку. Розслідувати катастрофу буде міжнародна комісія в установленому порядку за участю російських експертів.

Джерело видання повідомило, що в літаку міг перебувати також і батько загиблої. Зазначимо, раніше російські ЗМІ повідомляли, що в авіакастрофі загинула не Фільова, а Владислав Фільов – генеральний директор та співвласник однієї з найбільших російських авіакомпаній S7 Airlines.

Що це за авіакомпанія?
Російська авіакомпанія, що володіє найбільшою в Росії мережею внутрішніх маршрутів. S7 Airlines виконує регулярні польоти в країни СНД, Європу, Близький Схід, Південну Азію і країни Азіатсько-Тихоокеанського регіону. До парку S7 Airlines входить 31 літак: 19 літаків Airbus A319, дев’ять лайнерів Airbus A320, один літак Airbus A310 і два далекомагістральні лайнери Boeing 767-300. S7 Airlines входить до групи компаній S7 поряд із низкою інших компанії, серед яких – авіакомпанія “Глобус”.


Читайте також:


Залишити коментар: