У Молдові відреагували на вибухи у Тирасполі: там застерігають про загострення



У Бюро реінтеграції Молдови відреагували на вибухи, які пролунали в Тирасполі. Там вважають, що це створення приводу для загострення ситуації на межі з самопроголошеною республікою Придністров’я.

Пише - джерело.

Мовиться про атаку на будівлі тираспольського так званого “міністерства внутрішніх справ”. Бюро реінтеграції прокоментувало ситуацію в пресрелізі, який випустили 25 квітня.

Компетентні органи продовжують спостереження
У повідомленні зазначили, що це лише привід дестабілізувати регіон. Також акцентували, що така подія сприяє загостренню ситуації у сфері безпеки у придністровському регіоні, який не контролює конституційна влада.

У цьому контексті Бюро реінтеграції закликає зберігати спокій і разом із компетентними органами продовжує стежити за розвитком ситуації,
– мовиться в комюніке.

Слід зауважити, що російські ЗМІ почали повідомляти й про вибухи в селі Паркани. Воно розташоване неподалік від Тирасполя.

Головне про цю операцію ФСБ
У столиці квазіреспубліки на території Молдови вибухи пролунали 25 квітня. Там пошкодили офіси місцевого “міністерства державної безпеки”, куди поцілили з гранатомета.

За попередньою інформацією, люди внаслідок інциденту не постраждали. Згодом у розвідці Міноборони України розповіли, що вціліли всі не випадково.

Відомство оприлюднило документи, які підтверджують, що “правоохоронці” Придністров’я знали про підготовку атаки за кілька днів до неї. Тому це лише чергова спецоперація з постановкою ФСБ.


Читайте також:


Залишити коментар: