У мого чоловіка народилася дитина від коханки, а я не знаю, що тепер робити: відпустити його в нову родину чи закрити на все очі



Іноді чоловіки зраджують дружин і у їхніх коханок навіть  народжуються діти. Та як бути в цій ситуації законній дружині… тим більше коли з сім’ї зрадник іти не хоче. До редакції газети ЯСНО надійшов лист із Тячівщини від Оксани. Жінка благає дати їй пораду, як жити далі.

Повідомляє - джерело.

Мені 42 роки, моєму Сашку – 40. Він трохи молодший за мене і дуже гарний. Дівчата завжди до нього липли, і він цим користувався. Чоловік зраджував мені завжди, але я закривала на все очі. Він добре заробляв, любив дітей, а їх у нас аж четверо, і мені ні в чому не відмовляв. Зараз у мене є в селі магазин та кафе, а він керує будівельною фірмою. Живемо ми забезпечено, але щастя не маємо.

Два роки тому Сашко завів молоду 18-річну коханку. Я про неї знала, бо нахабна дівчина сама прийшла до мене і все розповіла. Показала фото зі спільного відпочинку, називала мене старою клячію і казала, що рано чи пізно чоловік мене кине та одружиться з нею, бо вона молода і гарна, а мій час уже пішов. І за волосся виштовхала її з хати. Ми навіть побилися. Та Сашкові жодна з нас про зустріч не розповіла. Я боялася, що він дійсно піде, а вона – що втратить його через те, що розповіла про їхній зв’язок мені.

Я змирилася з думкою, що ділю чоловіка з іншою, але не змирилася вона. Нещодавно Юля приходила знову… І не сама, а з дитиною. Вона знову влаштувала скандал і вимагала мене розлучитися з Олександром.

Цього разу я не змовчала і розповіла про все чоловікові. Він зізнався, що справді мав роман з дівулею, що вона дійсно народила від нього сина. Але він запропонував їй розійтись, погодившись виплачувати щомісяця дитині певну суму. Я спитала, чи не хоче він зі мною розлучитися, аби піти до коханки. Чоловік категорично відповів, що не хоче.

Все ніби добре, ми помирилися. Але та Юля життя нам не дає. Вона шантажує і мене, і чоловіка… тепер він дуже кається в тому, що зв’язався з нею, та минуле вже не повернути. Тепер я не знаю, як жити далі… бо візити цієї дівки мені дуже набридли… вона влаштовує їх регулярно, приблизно раз на два тижні.

Порадьте, будь ласка, що мені робити, бо мої нерви вже на межі…


Читайте також:


Залишити коментар: