У Львові кришка люка вилетіла з-під коліс авто ДСНС і вбила 10-річного хлопчика



У Львові через перекидання кришки каналізаційного люка загинув десятирічний хлопчик. Вона, зокрема, вирвалася з-під коліс автомобіля ДСНС і влетіла в авто, яке їхало позаду.

Повідомляє - джерело.

Медики вже нічим не змогли допомогти дитині. Трагічний випадок трапився приблизно 21:50 у неділю, 21 березня, неподалік авторинку на вулиці Зеленій, повідомляє ZAXID.NET.

Зазначається, що спершу про аварію написали у соцмережах очевидці, підкреслюючи, що люк пробив лобове вікно в автомобілі. У львівській поліції підтвердили, що такий випадок був, однак більше деталей про нього не розповіли.

За інформацією видання, в автомобілі їхало подружжя з 10-річним сином, за кермом був батько, а мама сиділа ззаду. Люк, що вирвався з-під коліс авто ДСНС, пробив лобове скло транспортного засобу позаду й вбив дитину на місці.

На місці трагічного випадку у Львові

Оскільки одним з учасників аварії був працівник Держслужби з надзвичайних ситуацій, то її розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

До трагедії призвів відкритий люк на дорозі

Підкреслюється, що на місце аварії вночі виїжджали також перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко і заступниця мера з питань ЖКГ Ірина Маруняк. За словами Москаленка, за фактом трагедії мерія почала ще й службове розслідування.

“Співчуття рідним хлопчика, який загинув”, – написав чиновник у Facebook.

Скриншот посту


Читайте також:


Залишити коментар: