У Києві зіткнулися два таксі: авто згоріли дотла



На столичній Дарниці зіткнулися і згоріли дотла два таксі. Ліквідували пожежу 10 рятувальників.
У Києві на Дарницькій площі в ніч на 14 квітня сталася ДТП із займанням. Зіткнулися автомобіль Mazda 3, служби таксі Uber, і Hyundai Elantra. Вогонь пошкодив обидва автомобілі. На щастя, в аварії ніхто не постраждав, повідомляє Інформатор.

- джерело.

Першими на інцидент відреагували очевидці, які викликали поліцію і пожежників, а також намагалися загасити автомобілі. Коли на місце прибув екіпаж патрульної поліції, то обидва автомобілі були охоплені вогнем. На місце прибули рятувальники, які негайно розпочали ліквідацію пожежі.

Локалізувати займання вдалося до 4:27, а повністю загасити близько 4:35. В результаті, обидва автомобілі серйозно обгоріли. На час роботи екстрених служб рух по Дарницькій площі було частково обмежено.

Як розповів водій Mazda Микита, він виїжджав з кругового руху в бік Харківського шосе. У цей момент він відчув удар. Після чого вискочив на вулицю, а машини охопило полум’я. Микита зазначив, що рухався на зелений сигнал світлофора. Нічого більше він не розповів.

При цьому водій Hyundai їхав з Харківського шосе в бік моста Патона. Він теж стверджує, що їхав на зелений сигнал світлофора. У двох машинах крім пасажирів нікого не було. Дивом ніхто не постраждав.

Хто порушив правила дорожнього руху і подробиці інциденту з’ясовуватимуть поліцейські. На місці працювали дві одиниці техніки рятувальників і 10 осіб особового складу, а також екіпажі патрульної поліції і медики. Після ліквідації пожежі рух по Дарницькій площі було відновлено.


Читайте також:


Залишити коментар: