У Києві поліцейські відрадили від самогубства двох чоловіків



Один чоловік намагався вистрибнути з вікна на 17 поверсі на проспекті Бажана, а другий намагався звести рахунки з життям біля станції метро Житомирська.
У Києві патрульний поліцейський умовив чоловіка не робити самогубство, розповівши свою історію житті. Про це в понеділок, 9 вересня, повідомили в прес-службі патрульної поліції України в Facebook.

- джерело.

Інцидент стався в Дарницькому районі Києва на проспекті Бажана. За даними правоохоронців, чоловік виліз з вікна своєї квартири на 17 поверсі, щоб зістрибнути. Його дружина зателефонувала в поліцію і повідомила про те, що відбувається.

“За лічені хвилини на місці прибули поліцейські, лікарі та рятувальники. Всі вони намагалися налагодити діалог з людиною, але спроби були безуспішними. Він твердив одне:” Життя мізерне і всі проблеми закінчаться, коли я стрибну “, – йдеться в повідомленні.

В поліції вказали, що підійти до чоловіка і затягнути силою до квартири було неможливо, тому що він сидів на вузькому парапеті. На допомогу прийшов командир роти патрульної поліції Віталій Задорожний, який зміг умовити чоловіка повернутися в безпечне місце, розповівши свою історію життя.

Пізніше в поліцію надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка, який знаходився на даху будівлі біля станції метро Житомирська. Прибулі на місце події патрульні побачили людину на краю ліфтової шахти, який мав намір стрибнути. Правоохоронцям вдалося непомітно піднятися на дах, підійти до чоловіка і відвести його в безпечне місце.

За даними поліції, чоловік був у розпачі і розповів, що не бачить сенсу в житті через сімейний конфлікт, тому піднявся на дах, щоб звести рахунки з життям.

https://youtu.be/Kpc-Wx_0jVA


Читайте також:


Залишити коментар: