У Києві – масштабний вибух на СТО: обгоріли чотири машини



Надзвичайна подія сталася при установці газової установки на авто

- джерело.

У четвер на вулиці Радіщева в Солом’янському районі сталася масштабна подія: на станції техобслуговування прогримів вибух. Як повідомляють в ГУ НП Києва, повідомлення про це надійшло о 11:30.

“Правоохоронці встановили, що під час заміни газової установки на одному з автомобілів вибухнув балон з газом. Постраждалих в результаті події немає, вогнем були пошкоджені чотири автомобілі і приміщення СТО”, – повідомили в ГУ НП Києва. Дані про подію зареєстрували, триває перевірка.

У ДСНС Києва сьогодні також повідомили, що протягом останньої доби двічі виїжджали гасити палаючі автомобілі. 31 січня на вул. Стуса, 27 у дворі 16-поверхового житлового будинку загорівся автомобіль ВАЗ-2107. А 1 лютого в 0:05 у дворі 4-поверхового житлового будинку на вул. Михайлівська, 16-б, під час руху загорівся автомобіль Chevrolet Aveo. Обидва загоряння ліквідували.

Раніше ми повідомляли, що ведучий нового проекту “Контролер” на каналі “Україна”, відомий юрист Ярослав Куц під час виїзду за однією зі скарг запобіг вибуху газу в житловій багатоповерхівці в Києві.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року в Одесі на СТО сталася пожежа, загинув хлопець.


Читайте також:


Залишити коментар: