У Китаї батьки віддали доньку через закон, та коли їй виповнилося 20 років, вони зустрілися (відео)



Кейті, якій вже 20 років народилася у Китаї. Але через політику “одна родина-одна дитина” її біологічні батьки Ліда й Феньсян мусили позбутися доньки, коли дізналися, що вона з’явиться на світ, пише “Українська правда”.

- джерело.

Батьки Кейті, вирішили не робити aбoрт, а приховати її народження.

“Мені було б дуже прикро, якби довелося робити aбoрт. Ми подумали, якщо не можемо самі виростити її, ми краще її віддамо”, – розповів біологічний батько Кейті.

Тому, на третій день після її народження батько відніс маленьку дитину на ринок.

Через рік подружжя Кен і Рут прилетіли в Китай з Мічигану для всиновлення.

У китайському дитячому будинку їм дали документ, у якому було послання від біологічних батьків дівчинки. В ньому йшла мова про те, що через бідність та інші причини їм довелося лишити свою дитину на вулиці.

“Якщо нам судилося зустрітися, зробімо це на Розбитому мості у Ханьчжоу через 10 чи 20 років”, – написали Ліда й Феньсян у записці.

Із 2004-го батько дівчинки приходив на той міст щороку та Кейті про це нічого не знала. Вона дізналася про послання, коли їй виповнилося 20.

“Якось Кейті запитала у мене, з чийого жuвoтa вона з’явилася. Я розповіла, що вона з’явилася з жuвoтa однієї жінки у Китаї. Але народжена із мого сeрця. І вона просто побігла займатися своїми справами. Це було все, що їй потрібно було знати – вона була щаслива”,– розповіла прийомна мати дівчини Рут.

Пізніше Кейті поцікавилася у Рут, як її yдoчeрuли. Прийомна мама розповіла дівчині історію про послання.

Збираючись зустрітися з біологічнимим батьками, Кейті найбільше бoялaся їх розчарувати.

А мама з татом найбільше хотіли попросити у неї пробачення за те, що віддали доньку 20 років тому.

Читайте також: ВІД ДОЛІ НЕ ВТЕЧЕШ: ДІВЧИНА ВИЯВИЛА МАЙБУТНЬОГО НАРЕЧЕНОГО НА СВОЄМУ ДИТЯЧОМУ ФОТО

Під час зустрічі Ліда й Феньсян розплакалися від розчулення. Вони обіймали свою втрачену доньку й дуже жалкували, що не можуть до кінця порозумітися через мовний бар’єр.

“Любов – це щось неймовірне. Я знаю, що мої прийомні батьки люблять мене, а зараз я дізналася про іншу любов, яка була увесь цей час”, – розповіла Кейті.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/uk_UA/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

"Жди меня" по-китайски

Эти родители отказались от дочери-младенца, и её удочерили в США. Но воссоединение с биологическими матерью и отцом всё же произошло.

Опубліковано Русская служба Би-би-си – BBC Russian 11 грудня 2017 р.


Читайте також:


Залишити коментар: