“У калюжі власної крові”: Відомий музикант загинув безглуздою смертю



Страшна смерть обірвала життя популярному діджею.

- джерело.

Австралійський діджей і музичний продюсер Адам Ніт був знайдений мертвим після спроби врятувати подругу, яка впала з приватної тераси. Але під час її порятунку впав сам і отримав несумісні з життям поранення.

Адам Ніт, який виступав під сценічним ім’ям Адам Скай – був знайдений в калюжі власної крові на курорті Hillstone Villas Resort, на півдні острова Балі в місті Кута, 4 травня близько 10 години ранку.

Діджей відпочивав в готелі з двома друзями. Через деякий час він зрозумів, що в номері не вистачає його співробітниці-росіянки Зої Лук’янцевої. Вона впала з тераси, пролетівши при цьому чотири метри і зламала собі ногу.

Представники поліції вважають, що Адам помчав у двір, щоб допомогти жінці. Але не розрахував сил і врізався в скляні двері вілли. При цьому чоловік отримав глибокі порізи на руках, які і привели до смертельної крововтрати.

Шоковані співробітники курорту розповіли іноземному виданню 9News, що діджей був дуже доброзичливим, не дивлячись на світовий успіх. Він був власником музичної продакшн-студії і мав велику кількість послідовників в соціальних мережах.

Зовсім недавно він виступав в Сінгапурі і в минулому році його визнали третім кращим діджеєм Азії.


Читайте також:


Залишити коментар: