У Хмельницькій області вчителька «нагодувала» папером школярку



19 травня, батьки учнів 2-ого класу НВК №14 у Кам’янці-Подільському звернулись до міського голови із скаргою на вчительку, поведінка якої перетнула всі межі допустимого. Під час уроку вона начебто запхнула учениці папірець до рота.

Пише - джерело.

Про це повідомляє Vdalo.info

За словами батьків, це вже далеко не перший інцидент у класі, але саме він став точкою неповернення. Діти неодноразово жалілись на вчительку, боялись іти в школу. Серед звинувачень, озвучених на адресу вчительки: примушування дитини, яка зригнула на підлогу, прибирати блювотиння руками, кидання в дітей циркулем, биття їх головою об парту та указкою по руках.

Батьки пояснили, що одразу пішли до міського голови та депутатів, оскільки боялись, що справу «замнуть». На зустрічі були присутні міський голова Михайло Посітко, депутат міської ради Ірина Шелепницька, начальником управління освіти Сергій Мельник, директор школи, представники Ювенальної превенції Кам’янець-Подільського районного управління поліції. Написані заяви на ім’я міського голови та депутата.

В свою чергу директор школи Микола Кирик запевнив, що вже ведеться службове розслідування і батьки спокійно можуть відправляти своїх дітей до школи.

Наразі вчителя тимчасово усунуто від навчального процесу.


Читайте також:


Залишити коментар: