У Харкові насильник школярки знімав свої дії на відео



Поліція затримали ґвалтівника 12-річної дівчинки. Сьогодні йому буде влучено підозра в скоєнні особливо тяжкого злочину.
У чоловіка, затриманого за фактом зґвалтування 12-річної школярки в Харкові, вилучили мобільний телефон з відео, що підтверджує його причетність до злочину. Про це заявив начальник Головного управління Нацполіціі в Харківській області Валерій Сокуренко.

- джерело.

Зловмисником виявився безробітний 34-річний харків’янин

“У нього вилучено в ході проведення невідкладних заходів, слідчо-оперативних дій, були вилучені докази того, що саме він скоїв цей злочин. Більш того, у нього був вилучений його телефон, на якому ми побачили відео, що він зафільмовано свої злочинні дії” , – розповів він.

Сьогодні гвалтівнику буде влучено підозра в скоєнні особливо тяжкого злочину за ч. 4 ст. 152 ККУ. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від 8 до 15 років.

Напередодні повідомлялося, що в Харкові невідомий чоловік побив і зґвалтував 12-річну дівчинку , яка поверталася зі школи. До дитини на вулиці підійшов невідомий, вдарив в обличчя, затягнув в посадку і згвалтував. Дівчинка сама повернулася додому, після чого її з травмами та забоями доправили до лікарні.


Читайте також:


Залишити коментар: