У Харкові чоловік вдарив дівчину-касира з ноги по обличчю: його жорстко “покарали”, відео



В одному з супермаркетів торговельної мережі “Посад” в місті Харкові покупець влаштував скандал з касиркою, під час якого, незважаючи на присутність охоронця, вдарив дівчину ногою по обличчю. Незабаром він поплатився за свій вчинок.

- джерело.

Інцидент в супермаркеті було зафіксовано камерою спостереження, відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі “Харків 1654”.

Як видно на знятих кадрах, молодий чоловік з характерною зовнішністю вимагає щось від продавщиці, в той час, як його намагається утримати від різких рухів охоронець. В кінці-кінців він вдарив дівчину, що нагнулася за товаром, ногою по обличчю.

З підпису до відео стало зрозуміло, що особистість хулігана було встановлено. Згодом його провчили жителі мікрорайону. На наступному відео зафіксовано того ж молодика, якого змусили прийняти ту ж позу, в якій знаходилася касирка в магазині, після чого він отримав від дівчини копняк по обличчю.

“Йому довелося відповісти за вчинок, він відчув на власній шкурі всі принади такого удару”, – сказано в підписі до опублікованого відео.


Читайте також:


Залишити коментар: