У Франції вихователю заборонили викладати у дитсадку через його зовнішність



Вихователя відсторонили від роботи через те, що він лякає дітей своїм зовнішнім виглядом.

35-ти річному вихователю Сільвену Хелайну заборонили викладати у дитячому садку через те, що його тіло повністю вкрите татуюваннями.

- джерело.

На чоловіка поскаржилися батьки, мовляв, той налякав їхню дитину.

Про це пише Telegraph із посиланням на Reuters.

Вихователь каже – перша реакція дітей та батьків на його зовнішність – шок. Втім, згодом вихованці звикають до яскравого зовнішнього вигляду вихователя та легко знаходять спільну мову. Татуюванням вихователь приховав  все тіло, обличчя та навіть язик. До того ж, білки його очей пофарбовані в чорний.

Всі мої учні та їхні батьки завжди ставилися до мене добре. Лише коли люди бачать мене здалеку, вони можуть подумати про мене щось погане, – розповів вихователь.

Однак, минулоріч, батьки трирічної дитини подали скаргу на вихователя до органів освіти. Вони заявили, що їхньому синові після зустрічі з педагогом снилися жахи. Хоча й дитина не вчилися у Хелайна. Через це керівництво школи вирішило відсторонити його від роботи.

Попри невдачі, Хелайн каже, що не кине обрану ним професію:

Я вчитель початкових класів. Я люблю свою роботу.

Чоловік розповідає, що почав робити татуювання у 27 років, коли під час викладання в приватній школі в Лондоні у нього сталася “екзистенційна криза”. Відтоді татуювання стали його пристрастю. Він провів під голками тату-майстрів близько 460 годин.

Хелайн сподівається навчити своїх вихованців не оцінювати людей лише за зовнішністю, національністю, матеріальним становищем або віком і відмовитися від застарілих стереотипів, які нав’язує суспільство.


Читайте також:


Залишити коментар: