У Франківську закликають чоловіків-переселенців добровільно ставати на облік у військкомат



У Коломиї чоловіків-переселенців перевірятимуть на придатність до військової служби. Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський. Водночас мер Івано-Франківська Руслан Марцінків закликав чоловіків, які привозять у місто дружин і дітей, добровільно ставати на облік у військкомат.

Пише - джерело.

Міський голова Коломиї Богдан Станіславський у своєму зверненні до мешканців міста у понеділок, 28 лютого, повідомив, що ніч минула спокійно без надзвичайних ситуацій. «Зараз ведуться роботи з покращення системи оповіщення у Коломиї. Вже змонтовано дві додаткові точки з гучномовцями, сьогодні встановлять ще кілька. При монтажі для перевірки роботи з гучномовців вмикають музику. Всіх переселенців-чоловіків будуть перевіряти чи військовозобов’язані вони, чи ні. Продовжуємо зберігати спокій та разом допомагати нашим військовим. Все буде Україна», – зазначив мер Коломиї.

Водночас міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків закликав чоловіків, які привезли у місто свої родини, ставали на облік у військкомат і йшли захищати батьківщину. «Сьогодні я був в нашому військкоматі, черга надзвичайно велика, люди йдуть, але надзвичайно важливо зараз, щоб, ті чоловіки, які переїжджають з дружинами, щоб вони поверталися і йшли воювати. Я звертаюсь до тих чоловіків, які привезли до Івано-Франківська своїх рідних, ставайте на облік у військкомат, йдіть воювати, захищати свою батьківщину», – сказав Руслан Марцінків.


Читайте також:


Залишити коментар: