Тимошенко звинували у домовленості з екс-ватажком «днр» Захарченком: гучная заява



Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко домовлялась із ватажком «ДНР» Олександром Захарченком, аби він розхитував «майдан» на Донбасі. Він сам про це розповідав, але більше не скаже, бо його вбили.

- джерело.

Про це в ефірі політичного ток-шоу «Народ проти» заявила сестра народного депутата України Надії Савченко Віра.

«Якщо ви так критично висловлюєтесь про правоохоронну систему, то в мене питання: чому ж тоді ваша фракція так дружно «вистрілювала» в Надію Савченко своїми кнопками? Тричі до обіду зреклися, коли все це – «фейки», «нарізане» і таке інше», – запитує сестра нардепа.

Окрім цього вона заявила, що в момент голосування за зняття недоторканності лідерка «Батьківщини» «молилась» в Ізраїлі.

«А потім по римських клубах розповідала, що Надія – це проект ФСБ, а тюрма – її ремесло. Інформація достовірна – зі слів учасників Римського клубу. Туди ваш лідер не був запрошений, але чомусь потрапив», – підкреслила Віра Савченко.

Відповідаючи на запитання, Сергій Власенко запевнив, що інформація про поїздки Юлії Тимошенко не відповідає дійсності, втім відмовився це коментувати.

«Я особисто голосував тричі. Знаєте, коли Надія вийшла на трибуну і визнала всі ті звинувачення, які їй пред’являли, вона сказала: «Так, це я на відео. Так, я обговорювала ці питання. Так, я була в «ЛНР-ДНР». Так, я була в тому бусі, що завозив зброю», – розповідає заступник голови «Батьківщини».

Депутат наголосив: його не переконали подання Генерального прокурора, але переконали публічні зізнання самої Надії Савченко в сесійній залі та на комітеті Верховної Ради.

«Я не голосував за винуватість чи невинуватість Надії. Я не знаю, чи винна вона. Голосування депутатів було за те, щоб цю справу передати на розгляд суду. Для цього вона достатньо сказала з трибуни», – пояснив Власенко.

«Ви конкретно маніпулюєте і бусом, і зброєю. Вся ця справа розвалиться, мов картковий будинок. А ви – «ширма, а не опозиція». Ви ручні! А ваш лідер домовлявся з Олександром Захарченком, аби він теж розхитував «майдан» на Донбасі. Він про це особисто говорив, але вже не скаже, бо його вбили. От цікаво: а хто його вбив?» – відреагувала сестра Надії Савченко.


Читайте також:


Залишити коментар: