Тимошенко заявила, що не підтримує перед другим туром жодного з кандитатів



Лідер політичної партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка на виборах президента у першому турі зайняла третє місце, заявляє, що не підтримує жодного кандидата перед другим туром голосування, що відбудеться 21 квітня.

- джерело.

Про це Тимошенко відповіла журналістам у кулуарах 12-го Київського безпекового форуму, передає “УНІАН”.

“Я не підтримую жодного кандидата. Наша команда не підтримує жодного кандидата. Люди сьогодні мусять визначитися так, як їм підказують серця”, – наголосила Тимошенко. Також вона зауважила, що наразі не може йти мови про об’єднання з тим чи іншим кандидатом. “Про які об’єднання зараз може йти мова? І ми не об’єднуємося з обличчями, з новими або старими. Ми не об’єднуємося з прізвищами”, – заявила Тимошенко.

Вона повідомила, що її команда має намір реалізувати програму “Новий курс”.

За словами Тимошенко, це означає повну перебудову та повне переструктурування життя українців на користь кожного, хто живе на рідній землі.

“На жаль, жоден з кандидатів, який вийшов у другий тур, на жаль, не зможе запобігти тим викликам, дати ради тим проблемам, які сьогодні постали перед Україною, а вони достатньо вагомі. І тому, знаючи кожного з них досить глибоко і розуміючи не тільки «фасадні» речі, а й те, що відбувається за лаштунками, я можу сказати, що я не можу будь-кого з них підтримати”, – наголосила Тимошенко.


Читайте також:


Залишити коментар: