Твоя мати – курва! Неповнолітній закарпатець зарізав односельця, бо той обізвав його матір



Убивав аж двома ножами, бо один від ударів зігнувся

Пише - джерело.

П’ять разів проткнув господарю легені, діяв як професійний різник

Після вбивства сам зателефонував у поліцію

Неймовірно, якими лише можуть бути мотиви страшних злочинів. Ця трагедія трапилася в січні у селі Косино на Мукачівщині. Група молодих людей розпивала алкоголь і посварилася. Юрій (імена з етичних міркувань замінено) прийшов у гості до знайомих. Усі святкували Василя і на столі було багато алкоголю. Коли хлопці оп’яніли, один із них – Іван почав говорити Юрію, що його мати веде легковажний спосіб життя. Хлопчина і справді був із неблагополучної родини, що потім на суді підтвердила його шкільна вчителька. Вчився він слабенько, тож останнім часом працював на будівництві підсобником, але це неофіційно, офіційної роботи не мав.

Того злощасного вечора і він, і брати господарі перехилили зайвого, тож амбіції заграли не на жарт. Коли Іван почав висловлюватись негарно на адресу матері Юрія, хлопець розсердився і зарізав його. Спочатку встромлював у хлопця один ніж, який схопив зі столу, але коли той зігнувся, взявся за інший, яким і дорізав нещасного.

На суді свою провину хлопчина визнав повністю і у всьому розкаявся. Повідомив, що в ніч з 14 на 15 січня року розпивав спиртні напої вдома у братів і трагедія трапилась близько 5.30 ранку.

«Конфлікт виник через те, що Іван почав ображати мою матір, говорив, що вона веде легковажний спосіб життя. Я не на жарт розсердився і почав бити його по голові, після чого кухонним ножем наніс йому тілесні ушкодження, в результаті яких він помер, – запевнив він. – Умислу позбавляти людину життя не мав. Про злочин повідомив по телефону в поліцію та на станцію швидкої допомоги».

На суді з’ясувалися й інші цікаві деталі. Один із братів убитого розповів, що не був свідком убивства, бо тієї ночі спав у своєї співмешканки, яка є матір’ю Юрія. Він також підтвердив, що Юрій разом з його двома іншими братами дійсно пиячив у них вдома і що хлопець справді сам викликав правоохоронців та медиків.

Інший брат вбитого також дав свідчення. Саме на його очах відбувалися страшні картини тієї кривавої ночі.

«Між ними виник конфлікт з приводу того, що його брат почав ображати матір Юрія і висловлювався про неї нецензурними словами, говорив про її аморальну поведінку. Юрій обурився і почав бити Івана руками по голові, – наголоси в він. – Потім схопив із серванта кухонний ніж та вдарив ним удар в область грудей. Але ніж зігнувся. Тоді він схопив інший кухонний та наніс багато ударів в область грудної клітини брата, після чого відразу зателефонував до швидкої допомоги та поліції, повідомивши, що вбив людину».

Суд, що відбувався нещодавно, визнав хлопця винним в умисному вбивстві та виніс йому вирок – п’ять років позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: