Ця дівчина народила дитину таким способом, яким не народжувала ще жодна жінка



Ця жінка народила дитину таким способом, яким не народжувала ще жодна жінка.

- джерело.

Малин та Клас з Гетеборга можуть назвати себе найщасливішою парою на землі. Те, що з ними сталося, це просто чудо!
Пара давно разом, і дуже люблять один одного. Але одна обставина, заважала їм бути повноцінною сім’єю. У них не було дітей, тому, що у Малин рідкісна вроджена аномалія. Вона народилася без матки, і тому не може мати дітей.

Для таких пар був тільки один вихід, це виношування малюка сурогатною матір’ю. Але медицина не стоїть на місці, і недавно у таких жінок з’явився шанс самим народити дитину.

«Це нова сторінка в медицині. Адже ніде ще про це не написано », – каже професор.

В одному з університетів Гетеборга, група проводила експеримент. Були відібрані 9 жінок, які народилися без матки або ж орган буі видалений через рак шийки матки. Малин трансплантували матку її 60-річної родички. У неї двоє дітей і четверо онуків. Вона відразу погодилася, тому, що знала як це важливо для Малин.
У Малин операція з пересадки матки пройшла успішно, так само у інших жінок, все пройшло без ускладнень. Але лікарі не були впевнені, що жінки зможуть завагітніти.

Через рік Малин ощасливила чоловіка гарною новиною. Вона була вагітна. Вагітність протікала нормально. Щоб не ризикувати, лікарі зробили кесарів розтин, і на світ з’явився здоровенький малюк.

Його назвали Вінсент. Мама і малюк почуваються добре.

Малин дуже щаслива! Адже збулася її найзаповітніша мрія.

Пізніше стало відомо, що ще дві жінки, які брали участь в експерименті, завагітніли. Тому тепер у жінок з подібними проблемами, з’явилися шанси стати щасливими матерями.

Сьогодні медицина все більше і більше нас дивує. Якщо вас здивувала ця історія, розкажи її своїм друзям.


Читайте також:


Залишити коментар: