“Цей бiль нe пeрeдaти слoвaми”: 5-рiчнa дитинa випaлa з вiкнa, спершись на мocкiтную ciтку



Дитині було всього п’ять років

- джерело.

Міша був наймолодшим в багатодітній родині Юлії Макарової, цього літа його не стало.. Він випав з вікна, спершись на москітну сітку.

Сім’я живе в комунальній квартирі. Старших дітей у фатальний день не було вдома.

-Я вийшла у ванну кімнату, коли Міша грав з кубиками в загальному коридорі на очах у сусідів. Як вони потім розповіли, потім він побіг до кімнати, після чого трапилася біда, мабуть, він сперся на москітну сітку і випав з 5 поверху. Коли я повернулася, Михайлик вже лежав під вікнами, а навколо бігали люди і викликали швидку… Ви не подумайте, я не п’ю, не курю, мені просто цього не треба. Навіть на похоронах Міші я не випила ні стопки.

Зараз Юля ледве зводить кінці з кінцями, щоб поховати сина, довелося позичати. Юля працює з 6 ранку до 13.00 на сироварні. Решту часу присвячує дітям. Доводиться підробляти, бо зарплати на сім’ю не вистачає. Колишні чоловіки аліменти не платять.

-Діти це моє все, я їх ніколи не кину. Я б і знайшла роботу з більшою зарплатою, та здоров’я не дозволяє… в 2018 році у мене була пухлина мозку, робили операцію. Лікар сказав, що це від шкідливого виробництва, на якому я працювала… Якщо мене  не стане, то на кого я залишу дітей? Тому знайшла роботу, яку можу потягнути… Начальство там хороше, з розумінням ставиться, можуть і відпустити раніше і гроші завжди вчасно дають.


Читайте також:


Залишити коментар: