“Це важка для мене тема”: Олександр Пономарьов вперше розповів про страшний діагноз



Популярний український виконавець Олександр Пономарьов не завжди був таким сильним і мужнім. Артист зізнався, що в дитинстві був дуже хворобливою дитиною.

- джерело.

Страждав від недокрів’я, що могло призвести до непередбачуваних наслідків. Але його мама доклала максимум зусиль, щоб врятувати єдиного сина і зробити його щасливим.

Спогадами про дитинство і найдорожчу жінку Пономарьов поділився в програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

«У мене всі забирали їжу в дитячому саду, били мене. Не вистачало мені 300 грамів крові », – поділився Олександр Пономарьов. Його мама, Любов Анатоліївна, зробила все можливе, щоб врятувати сина, знайшла донора, лікарів. І незабаром Саша пішов на поправку. Мати майбутнього артиста першою помітила музичний талант сина і відправила його в музичну школу, записала в спортивні секції для зміцнення здоров’я.

«Мене відправили в музичну школу, але це було дуже дорого. Тому я потім відправився на спорт, який був безкоштовним», – розповів співак.

Правда, бокс довелося кинути через проблеми із зором. Щоб син не страждав, мама купила йому справжній синтезатор, який став приносити Олександру перші гроші, граючи на весіллях. У 15 років за протекцією мами Пономарьов вже співав у ресторані. А в 17 – на зароблені гроші купив перший автомобіль.

Олександр зізнається, що Любов Анатоліївна була єдиною жінкою, яка могла зупинити його, дати «прочухана».

Ставши відомим артистом, Пономарьов подарував мамі ресторан, а також влаштував сюрприз – познайомив з Аллою Пугачовою. Жінки близько години проговорили по телефону.

Мама народного артиста пішла з життя в 2004. Олександру і зараз складно згадувати про неї. Найбільше він шкодує, що мама не встигла побачити його молодшого сина Олександра.

«Це важка тема для мене, дуже шкода, що вона не побачила Сашка. Це людина, яка зробила для мене найбільше », – сказав Пономарьов і припинив розмову на цю тему.


Читайте також:


Залишити коментар: