Це початок кінця! Зірка “НеАнгелів” розповіла про грандіозний скандал з Камінською.“Повна відсутність особистого життя”



Співачка прокоментувала чутки про сварку з колегою по групі під час виступу в “Лізі Сміху”.

- джерело.

Відома українська співачка, солістка групи «НеАнгели» Вікторія Смеюха продовжує радувати фоловерів новими знімками та відео

Артистка вирішила цього разу не тільки приємно здивувати шанувальників яскравими кадрами, але ще й спантеличити зміною образу. Як відомо, не так давно зірки української групи «Неангели» вирішили влаштувати собі масштабний тур по Україні і вже активно готуються до майбутніх концертів.

Схоже, це дійсно так, адже Вікторія продемонструвала дивно струнке тіло і нову незвичайну зачіску.

Відомі виконавці взяли участь у зйомках шоу «Ліга сміху». Вони виступили на музичному конкурсі, в якому вони повинні були виконувати перші рядки своїх хітів, а команди – вигадувати до них смішне продовження.

При цьому під час конкурсу щось пішло не так і виконавиці посварилися прямо на очах у глядачів і зіркових тренерів. Ведучий шоу Євген Кошовий не міг не прокоментувати цей момент.

Пізніше підстьобнути інтерес до ситуації вирішила і сама Смеюха.

«Ходять чутки, що ми зі Славою посварилися прямо на зйомках Ліги Сміху! 🤼‍♀️👯‍♀️😳 А чи так це, дивіться сьогодні о 20:25 на телеканалі @1plus1_ua 👀 ! Ех, так не хочу пропускати випуск, але сьогодні у нас ввечері за планом Запоріжжя, один із культурних центрів півдня України! Але заради ваших оплесків👏🏻👏🏻👏🏻 не тільки передачу можна подивитися в повторі, але навіть пережити брак повної відсутності часу на особисте життя.🥰», – яскраво прокоментувала Віка новий пост.


Читайте також:


Залишити коментар: