“Це не випадковість”: У Мережі розкрили шокуючу правду про аварію за участі Кулеби



Дитячий омбудсмен Микола Кулеба порушив правила дорожнього руху. Він перетнув стоп-лінію на перехресті і почав рух на червоне світло, каже автогонщик Олексій Мочанов.

- джерело.

“З точки зору водія і правил дорожнього руху, поза прив’язкою до регалій і досягнень – схоже, що дитячий осбудсмен планомірно йшов і їхав до такого розкладу. Це не випадковість і не збіг. А – закономірність. Він під’їхав до світлофора і об’їхав справа” чергу “, в якій стояла всього пара машин. Стало зрозуміло, за стоп-лінію, світлофора не бачить, рвонув на червоний, заборонний. Це теж не випадковість. на жаль”, – написав Мочанов в Facebook.

Мочанов додав, що в момент зіткнення Кулеба не був пристебнутий ременем безпеки. Це видно на фото після аварії.

“Ремінь безпеки давно і надовго пристебнутий в гніздо. І дитячий омбудсмен просто сидів на ньому зверху. Явно пристебнув таким чином ремінь не перед цією поїздкою. Системний і систематичний порушник правил дорожнього руху. Злісний”, – говорить Мочанов.

Гонщик азначив, що вина в аварії не обопільна з другим водієм, а виключно Кулеби – внаслідок виїзду і перетину перехрестя на заборонний сигнал світлофора. Тому саме він повинен вибачитися і нести відповідальність за ДТП.

Аварія, в яку потрапив уповноважений президента з прав дитини 47-річний Микола Кулеба, сталася 24 листопада о 13.30 в селі Чабани під Києвом. Він за кермом Toyota зіткнувся на перехресті з мікроавтобусом Volkswagen. В авто з омбудсменом були його сини 19 і 10 років. Старший – в комі в реанімації.


Читайте також:


Залишити коментар: