“Це дуже боляче” : Ані Лорак вперше прокоментувала своє розлучення з Муратом. Могло бути все інакше



Популярна співачка Ані Лорак, яка нещодавно побувала у Києві, вперше публічно поділилася подробицями особистого життя.

- джерело.

У нещодавньому інтерв’ю 41-річна зірка розповіла, як пережила розлучення з Муратом і чи збирається заміж за молодого бойфренда, саунд-продюсера Єгора Глєба.

Так за словами виконавиці, розлучення з батьком її дитини, з яким вони прожили разом 14 років, для неї було дуже болісним.

“Я не вірю, коли хтось говорить, що розлучення минуло приємно і легко. Будь яке розлучення – це трагедія: це боляче, це сумно, це … розчарування. Так, ти відчуваєш розчарування … в близькій людині. Я оптиміст, я до останнього намагалася вирулити і переконувала себе, що все буде добре, що все владнається. Адже багато сімей так живуть”, – зауважила Кароліна.

Також співачка зазначила, що у якийсь момент у неї були сумніви щодо розлучення, оскільки за її словами у них з Муратом були справжні почуття і, що вона ніколи не думала про те, що може з ним розлучитися.

Однак Ані Лорак вдалося пережити розлучення і закрутити роман з молодшим на 14 років саунд-продюсером Єгором Глєбом.

За словами зірки їхні стосунки розпочалися зі звичайної дружби, яка згодом переросла у більш романтичні стосунки.

“Це була просто дружба і спілкування двох душ, просто розуміння і підтримка, захоплення, повага і любов – загалом, все те, що має отримувати жінка від чоловіка”, – заявила Лорак.

Також зірка розповіла, що познайомилися вони два-три роки тому на студії звукозапису і в неї одразу з’явилася симпатія до нього. Але стосунки пари розпочалися набагато пізніше. Як повідомила співачка, вона кілька разів зверталася до Єгора з пропозицією разом попрацювати, але він погодився не одразу.

“Ми зустрілися на студії в Києві і приступили до запису. Почалося спілкування, яке було такого робочого характеру. Але поступово виникала симпатія. Ніщо не віщувало, як то кажуть. Я була ще в стані свого божевілля, своїх особистих стосунків, не розуміла, куди летить моє життя. Я взагалі не думала, що зможу знову щось відчути і відкритися новій людині. Ми багато в чому схожі, єдине – я публічна людина, а він – ні, він дуже закритий, намагається ніде зі мною особливо не з’являтися. Звичайно, він приїжджає, підтримує мене, я потребую його підтримки і рада, коли він зі мною. Нам завжди весело, ми завжди сміємося, слухаємо музику класну, ми завжди на одній хвилі, нам є про що поговорити”, – зізналася артистка.

Проте заміж за Глєба Лорак не готова виходити, оскільки перестала вірити в заміжжя.

“Я не вірю в те, що це щось дає. Поза шлюбом ми дорожимо одне одним. Є постійне бажання якось дивувати, радувати, завойовувати людину. А коли вже все зрозуміло, все офіційно, ти вже такий: ну є і є. І у нього такі ж думки”, – зауважила виконавиця.

Про нового обранця Ані Лорак відомо не дуже багато інформації, однак, що примітно в нього є 6-річний син від української популярної співачки Tayanna.


Читайте також:


Залишити коментар: