“Це був шантаж, і ви це прекрасно знаєте!”: Зеленський різко поставив на місце журналіста “112 каналу”. Було гаряче!



Президент України Володимир Зеленський під час організованого ним пресмарафону взявся пояснювати журналісту 112 каналу, чому проти них так критично налаштована значна частина суспільства.

- джерело.

При цьому президент чи то спеціально, чи то ненароком назвав власником каналу Віктора Медведчука, а потім ще й пожартував про структуру власності телеканалу.

Тривалий час власником телеканалу “112 Україна” був проросійськи налаштований політик та олігарх Віктор Медведчук, заявив Володимир Зеленський.

У відповідь журналіст наголосив, що власником медіахолдингу “Новини”, до якого входить і “112 Україна” є соратник Віктора Медведчука Тарас Козак. Ба більше, він запитав, яке відношення структура власності має до редакційної політики телеканалу.

Представник телеканалу відповів, що Медведчук не є власником і взагалі це все не має ніякого стосунку до редакційної політики “112 Україна”.

Зеленський зауважив, що його команда ніколи не займалася редакційною політикою будь-яких телеканалів і в партії “Слуга народу” немає власників телеканалів.

Я думаю, що з колишньою владою у Медведчука просто був шантаж – закрити вас чи не закрити. Ось чим вони займалися, а ви це прекрасно знаєте, – заявив Володимир Зеленський.

А от коли питання зайшло за ліцензію “112 каналу” стало гаряче! Зеленський наголосив журналісту телеканалу хто є власником “112” та згадав про проросійські настрої Медведчука та його ганебне ставлення до України і українців!

 


Читайте також:


Залишити коментар: