Трирічна донька залишилась без батька: в Авдіївці трагічно загинув доброволець із Львівщини



Роман Федоришин на фронті перебував із початку російської агресії 2014 року.

- джерело.

У зоні проведення ООС у вівторок, 2 квітня, загинув воїн Першої Окремої штурмової роти ДУК ПС Роман Федоришин із позивним Федя. Життя добровольця забрала ДТП, яка трапилась в Авдіївці.

Про це повідомляється на сторінці роти у Facebook.

“На війні життя забирає не тільки ворожа куля або снаряд… Надзвичайний воїн: пройшов Майдан, всі роки війни воював у складі “Правого сектора”. Брав участь не в одному запеклому бою, був важко поранений під час штурму “Алмазів”. Майстерний, мужній і безстрашний, він завжди йшов у бій першим і брав на себе будь-яку роботу, від фронтової військової до побутової”, — йдеться в повідомленні.

За час своєї служби на передовій загиблий воїн завдав безлічі ударів по позиціях ворога. Одного разу сам отримав важке поранення, але все ж повернувся на фронт.

“Він доброволець. З 14 (2014 року. — Ред.) на фронті. Отримав важке поранення. Проте знову і знову повертався на війну. Ніколи не жалівся на здоров’я. Добрий і радісний завжди. В ньому було стільки життя. Вчора його не стало… Федя… Вічна пам’ять”, — написала голова ГО “Об’єднання добровольців” Олена Живко.

Загиблий воїн Роман Федоришин був родом із Ходорова, що на Львівщині. Народився він 8 травня 1991 року. Пройшов Революцію гідності. У Львові його нагородили орденом “Лицарський Хрест добровольця”.

Романа Федоришина залишилась маленька трирічна донька Вікторія.

Прощання з воїном відбудеться у Києві у четвер, 4 квітня. Поховають Федоришина 6 квітня у Ходорові.


Читайте також:


Залишити коментар: