Тримається в тіні: що відомо про потенційну першу леді України



Володимир Зеленський тримає лідерство за результатами першого туру голосування на пост президента.

- джерело.

Потенційна перша леді України Олена Зеленська поки тримається в тіні свого чоловіка та неактивно коментує його похід у політику.

Що відомо про Олену Зеленську

Олені Зеленській – 41 рік. Вона, як і Володимир, народилася у Кривому Розі. З майбутнім чоловіком вчилася у паралельних класах однієї школи. Зустрічатися почали, коли обоє були студентами і вчилися у різних інститутах. Олена розповідала, що артист привернув її увагу порядністю та дотепністю.

“З ним ніколи не бувало нудно”, – казала вона, передає 24 канал.

Проте освідчився Володимир тільки через 8 років. Весілля Зеленські зіграли 2003-го. Зараз пара виховує двох дітей – 14-річну Олександру та 5-річного Кирила.

За фахом Олена будівельник – вона закінчила Криворізький технічний університет з червоним дипломом. Проте, за спеціальністю жінка не працювала ні дня. Вона допомагала і допомагає чоловікові з текстами для номерів “95 Кварталу”. Сам Зеленський каже, що дружина для нього – справжній друг і має колосальний вплив на прийняття ним рішень.

“Я люблю її так само, як себе самого. А коли твоя кохана жінка дарує тобі дітей, ти розумієш, що, блін, дітей любиш навіть більше, ніж себе, це катастрофа! Сім’я – це унікальна історія. Я ні на що не готовий, щоб їх втратити”, – каже Зеленський.

Реакція Олени на похід чоловіка в політику

У цьому плані ймовірна майбутня перша леді не багатослівна. Довгий час вона взагалі не коментувала похід чоловіка у президенти України. Проте, перед виборами Олена все ж зізналася, що була проти такого рішення чоловіка, і якийсь час навіть не знала про це.

“Я була відверто і агресивно проти початку цього проекту. Бо це дуже важкий проект, навіть не проект, а інший напрямок у житті. Але мене, напевно, намагалися берегти. І найбільш ранні плани, коли все це обговорювалося з колегами, близькими соратниками – не можу сказати, що від мене це приховували, але оберігали від зайвої інформації, щоб я раніше часу не нервувала”, – сказала Олена.

Вона додала, що чоловік – надзвичайно цілеспрямована людина, тому безглуздо протистояти рішенням, яке він прийняв. Олена змирилася з рішенням Зеленського, коли зрозуміла, що це його вибір.

“Я поки взяла тайм-аут, щоб не думати про те, буду я першою леді чи ні. Прийде час і ми зможемо все вирішити. Я боюсь загадувати щось наперед”, – каже Зеленська.

Чим володіє Олена Зеленська

Дружина Зеленського володіє квартирами і паркувальним місцем в Ялті. Також має квартиру в Києві на 284 кв. М. Задекларовані нежитлові приміщення в столиці на 337, 8 кв. м – спільна власність з Ларисою і Оленою Шефір. Також спільною власністю є нежитлові приміщення в Києві площею 305,9 кв. м. Ними Олена Зеленська володіє спільно з Сергієм Шефіром.

Подружжя Зеленських є кінцевими бенефіціарами в 4 фірмах: ТОВ “Студія квартал-95”, Aldorante Limited (Кіпр), Film Heritage inc (Беліз), San Tommaso SRL (Італія). Також вони є співвласниками більше десятка товариств.

Олена їздить на авто марки Mercedes-Benz S 500, 4 Matic 2014 року. У банку Латвії зберігає $ 8,4 тис. Має швейцарські годинники Piaget, Breguet і ювелірний набір – сережки та каблучку з діамантами.


Читайте також:


Залишити коментар: