Тремтіла та похитувалась: що трапилося з Меркель під час зустрічі з Зеленським (фото/відео)



Меркель виглядала нездоровою на зустрічі із Зеленським

- джерело.

Журналісти помітили, що канцлер Німеччини Ангела Меркель не могла втримати своє тіло від тремтіння під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на AP.

65-річна Меркель виглядала хворою, коли зустріла президента України Володимира Зеленського в Берліні: вона помітно тремтіла і похитувалась.

“Інцидент стався у вівторок вдень, коли в жарку погоду вони стояли біля офісу Меркель, а військовий оркестр грав національні гімни. Меркель склала руки перед собою, коли німецький гімн почав грати і, здавалося, не могла втримати своє тіло від тремтіння. Після гімнів Меркель виглядала краще, швидко пройшла червоною доріжкою із Зеленським у будівлю, зупиняючись, щоб привітати військовий оркестр”, – йдеться в матеріалі.

Канцлер ФРН Ангела Меркель пояснила своє хворобливий стан перед зустріччю з президентом України Володимиром Зеленським зневодненням. “Я випила кілька пляшок води, відчуваю себе дуже добре”, – заявила Меркель на підсумковій прес-конференції, відповідаючи на питання журналіста про самопочуття.

Зеленський в Берліні вже зустрівся з главою німецького Бундестагу Вольфганг Шойбле. Вони розглянули питання продовження санкцій проти РФ і відновлення інфраструктури постраждалого від війни сходу України.


Читайте також:


Залишити коментар: