Треба спочатку збільшити зарплати вчителям і медикам, а тільки потім чиновникам: заява Верещук



Народний депутат, кандидат в мери Києва від партії “Слуга народу” Ірина Верещук вважає, чиновники в першу чергу повинні подумати, як збільшити зарплати медикам і вчителям.

- джерело.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу “112”, передають ” Коментарі “.

“Ви мою позицію знаєте, вона завжди була публічною – вона не подобається і міністрам, і заступникам, і всім, хто прийшов на державну службу, при цьому скаржаться і скаржаться на низькі заробітні плати. Люди, ми не прийшли туди заробляти. Публічна сфера державного управління або політичні посади не є місцем для заробляння грошей “, – заявила Верещук.

Вона підкреслила, що спочатку необхідно збільшити заробітні плати вчителям і медикам, а потім вже думати про збільшення посадових окладів чиновників.

“Якщо хтось цього не розуміє, тоді мотивація відсутня. Мотивація повинна бути одна – працювати на благо українського народу”, – зазначила нардеп.

Верещук додала, що міністрів треба оцінювати по їх ефективності і за результатами, які вони демонструють, а не по тому, епатажні вони чи ні. Народний депутат сподівається, що вже найближчим часом міністри відзвітують в парламенті, тому що до них є багато запитань.


Читайте також:


Залишити коментар: