ТРАГІЧНІ НОВИНИ З ФРОНТУ: У БОЮ ЗАГИНУВ ЖИТЕЛЬ РОГАТИНЩИНИ



На війні з росією Рогатинщина втратила молодого Героя – учасника АТО Володимира Михайловича Кізана.
Загиблий Володимир народився 20 жовтня 1984 року у с. Вільхова. Закінчив Васючинську ЗОШ І-ІІІ ст. Мешкав у рідному селі, був чуйним сином, братом, добрим і щирим другом, повідомляє Правда.іф з посиланням на Рогатинську громаду.

Пише - джерело.

“З 2015-ГО НАШ ЗЕМЛЯК – ВОЇН АТО. ЗАХИЩАЮЧИ ДОМІВКУ ВІД РОСІЙСЬКОГО ВТОРГНЕННЯ, СПЕРШУ СЛУЖИВ У СКЛАДІ 24-ОЇ БРИГАДИ, А З 2016 ДО 2017 БУВ БІЙЦЕМ 53 ОКРЕМОЇ БРИГАДИ. ПОВЕРНУВШИСЬ З ПОЛЯ БОЮ СТАРАВСЯ СТВОРИТИ СВОЄ СІМЕЙНЕ ЩАСТЯ, ПРАЦЮВАВ ВОДІЄМ-ДАЛЕКОБІЙНИКОМ ЗА КОРДОНОМ. АЛЕ 24 ЛЮТОГО ВНЕСЛО СВОЇ КОРЕКТИВИ У МРІЇ ЗАХИСНИКА. У ПЕРШІ ДНІ РОСІЙСЬКОГО ВТОРГНЕННЯ ВОЛОДИМИР КІЗАН ПОВЕРНУВСЯ В УКРАЇНУ І ДОБРОВОЛЬЦЕМ ПІШОВ НА ФРОНТ. ПРОХОДИВ СЛУЖБУ У НАЙГАРЯЧІШИХ ТОЧКАХ ПРОТИСТОЯННЯ”, – ЙДЕТЬСЯ У ДОПИСІ.

Останній бій чоловіка відбувся у районі Павлівки Донецької області, де служив на посаді сапера 2 батальйону. У скорботі залишилися мама, батько і двоє братів зі сім’ями. П

опередньо повідомляють, що тіло загиблого Рогатинська громада зустрічатиме у вівторок ввечері. Поминальні заходи відбудуться спершу у Рогатині, відтак кортеж з тілом Героя через Васючин поїде у рідне село Вільхова.


Читайте також:


Залишити коментар: