Торнадо, зливи та блискавки: у результаті негоди в Італії є загиблі



В Італії в результаті негоди загинули троє людей – в кількох північних та центральних районах країни оголошено оранжевий рівень небезпеки.

- джерело.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на агентство Ansa.

Після високих температур погода в Італії різко погіршилась.

У результаті торнадо в населеному пункті Фочене неподалік від Рима загинула 27 річна жінка. Вона під час негоди намагалася сховатися на АЗС, але вітер підняв її автомобіль і відкинув на десятки метрів за дренажний канал і паркан.

Щонайменше шість автомобілів та 20 будинків було пошкоджено, на двох будинках зірвало дах.

La zona di Arezzo, colpita pesantemente da un nubifragio, che ha causato anche la morte di un 72enne. L’uomo è stato ritrovato in mezzo al fango e ai detriti, poco lontano dalla sua auto, nel canale di scolo di una strada vicinale.

У місті Ареццо знайшли мертвим 72-річного чоловіка, який вважався зниклим з минулої ночі. Поліція знайшла порожній автомобіль чоловіка, а його тіло виявили неподалік в канаві серед бруду та сміття.

У суботу в горах в Альто-Адідже від удару блискавки загинула норвезька бігунка, яка брала участь в забігу. Змагання перервали через непогоду, але група, у якій була спортсменка, перебувала в ізольованій зоні, тому їх не встигли попередити.


Читайте також:


Залишити коментар: