“Топ-посада в Криму”: скандал навколо дуету Anna Maria набирає обертів. Від такої ганьби, соромно всім українцям



Мати скандальних українських співачок Anna Maria стрімко йде по “кар’єрних сходах” в окупації.

- джерело.

Повідомляється, що Лариса Опанасюк, яку звинувачують у державній зраді, отримала нову посаду від “голови” окупаційної влади Криму Сергія Аксьонова.

Тепер мати скандальних українських співачок Anna Maria буде працювати “омбудсменом” в окупованому Криму.

Як відомо, проти Лариси Опанасюк діють санкції за колабораціонізм. Новоявлений “кримський омбудсмен” разом зі своїм чоловіком Олександром, який також перейшов на бік окупантів, знаходяться на базі “Миротворця”, а Генпрокуратура звинувачує їх у державній зраді.

На скандал з призначенням відреагувала український омбудсмен Людмила Денисова. Вона нагадала, що півострів анексований Російською Федерацією, тому Київ не буде визнавати Ларису Опанасюк як “уповноваженого” у Криму.

Раніше ми повідомляли про те, що скандальний дует Anna Maria отримав нового ляпаса від українців. Співачки, які відомі своїми скандальними висловлюваннями щодо окупованого Криму, взяли участь у конкурсі «Нова хвиля 2019», який проходив у Сочі.

Артистки взяли участь у конкурсній програмі фестивалю та за результатами посіли п’яте місце. Фотографії та відео з виступу розмістили в соціальній мережі Instagram.

Українці в соціальних мережах засудили рішення дуету Anna Maria виступати в конкурсі, так як він проводиться країною-агресором.

«Пздц. Ми з цією країною воюємо. Наші хлопці перемагають. Саме ті, завдяки яким ви можете спокійно виступати і навіть їздити в Росію. Я вас поважав до цього. Навіть на відборі співчував, так як сім’ю не можна зраджувати. Але таке..», «Як же ваші клятви після відбору на Євробачення, що в Росію ні ногою, та ніколи в житті…?!», «Нехай Московія їх підтримує», «Не повертайтеся!», «Це жесть…», «Джамала вийшла з чату» — вони писали в коментарях під публікацією.


Читайте також:


Залишити коментар: