“Тіна – найцікавіша з усього”: Дан Балан розповів, що відчуває до Тіни Кароль



Артист розповів, що всі емоції на проекті – справжні

- джерело.

Відомий молдавський співак Дан Балан, який зайняв крісло зіркового тренера на шоу “Голос країни 9”, вже встиг сподобається глядачам і став об’єктом різних припущень. Зокрема, багато хто вважає, що артист симпатизує українській співачці Тіні Кароль.

В програмі “Світське життя” Дан Балан відверто розповів, що відбувається між ним Тіною. За словами артиста, все, що бачать телеглядачі – це справжні емоції, тому що він не вміє грати в таких ситуаціях.

“Я все роблю реально, я не можу фальшивити, грати, особливо з такими емоціями. Це не для шоу. Я хотів, щоб мені було цікаво в суддівському кріслі, тому що там багато пауз, ми сидимо з ранку до ночі. Я шукав, що мене по-справжньому зацікавить, і виявилося, що Тіна – найцікавіша з усього”, – зазначив Дан Балан.

Втім, Дан Балан не приховує, що між ним і Тіною промайнула якась іскра. Але поки Дан Балан не береться прогнозувати, як далі будуть розвиватися їхні стосунки.

“Мені здається у нас якась синергія відбулася, нам було цікаво, щось було. Але поки це на рівні гри якоїсь. Вона жінка і зрозуміло, що вдає із себе фортецю, неприступну. За цим цікаво спостерігати. Як буде – подивимося”, – додав Балан.

https://www.instagram.com/p/BtqLe3AoDFI/?utm_source=ig_embed


Читайте також:


Залишити коментар: