Тіна Кароль повторила своє оголене фото 15-річної давності



Українська співачка Тіна Кароль повторила знаменитий кадр з кліпу “Ноченька”, який був знятий в далекому 2006 році. Ця смілива відеоробота – четверта в кар’єрі виконавиці і була в той час однією з найбільш обговорюваних в пресі.

- джерело.

До 15-річчя своєї творчості артистка вирішила повторити образ, який колись наробив багато шуму в мережі. Для цього Тіні довелося повністю роздягтися. Відвертий знімок зірки опублікували на фан-сторінці співачки в Instagram.

На опублікованому кадрі Тіна Кароль зображена повністю оголеною. Співачка сидить на підлозі, схрестивши ноги, щоб прикрити свою наготу. “Ноченька” 15 років потому”, – сказано в пості.

Кліп на пісню “Ноченька” побачив світ на початку 2006 року. Автором відео став Алан Бадоєв, який представив його собі у вигляді монологу співачки, наповненого самотністю. Але для цього артистці потрібно було роздягтися.

“Я запропонував це Тіні, сказавши, якою саме я її бачу. А саме дуже ніжною, відкритою, ранимою. І треба віддати належне сміливості Тіни”, – говорив раніше кліпмейкер.


Читайте також:


Залишити коментар: