“Тільки таке хочу!”: Настя Каменських розповіла, про яке весілля мріє



Настя Каменських розповіла, що хоче святкувати весілля в Італії через ставлення італійців до сім’ї

- джерело.

Популярна українська співачка, екс-учасниця дуету “Потап і Настя” Настя Каменських заявила, що хоче зіграти весілля в Італії.

Про це повідомляє портал “Караван історій”. Відома співачка Настя Каменських дала інтерв’ю, в якому розповіла, що мріє зіграти весілля в Італії. Це пов’язано з дитинством артистки, адже ще будучи маленькою, вона часто бувала в цій країні. За словами Насті, її вражало те, як італійці ставляться до шлюбів і сім’ї: для них це найдорожче, що тільки може бути в світі, вважає Каменських. Саме тому вийти заміж вона хотіла б саме в Італії – це буде дуже символічно.

“А ще після кожної урочистості залишається прекрасний фотоальбом, у якому зберігаються кадри з самого весілля, а потім додаються фото дітей… Коли я була маленькою і приходила в гості зі своєю італійською родиною до їх друзів, мені давали в руки такий фотоальбом, щоб розважити, і я годинами його роздивлялася. У моїх італійських сестер теж були розкішні весільні урочистості. Потім у них народжувалися діти. І я, коли приїжджала в гості, укладала їх спати і навіть навчилася співати колискові пісні на італійській. Приголомшливі відчуття, коли ти проживаєш такі хвилюючі моменти зі своїми близькими людьми, – а італійська родина за цей час стала мені рідною”, – розповіла артистка.

Слід зазначити, що про своє особисте життя співачка воліє не поширюватися. За словами Насті Каменських, в минулому у неї вже був досвід зруйнованих відносин через те, що вона була занадто відверта з пресою. Тепер же, пам’ятаючи про уроки минулого, дівчина ретельно оберігає своє особисте життя від сторонньої уваги.

 

“Одного разу на початку кар’єри я дуже детально розповіла про своє особисте життя. А мене попереджали: не потрібно відразу все викладати, така відвертість руйнує стосунки. Але я не прислухалася до поради і розповіла. І незабаром ми розлучилися з тією людиною. Пізніше я почала аналізувати, чому так сталося? Стала звертати увагу на обкладинки журналів з зображенням зоряних пар. Я ж знаю більше про особисте життя знаменитостей, ніж читачі цих видань, і, дивлячись на щасливі обличчя відомих людей, про себе міркувала: ця пара насправді не разом, ці люди – разом, але у них не все добре…”, – додала співачка.

Також артистка зізналася, що проти штампів в паспорті, але при цьому весілля хоче і мріє про нього, щоб відмінно погуляти з сім’єю і друзями.

“Я проти штампів в паспорті, тому що вважаю це абсолютно зайвим. А весілля потрібно влаштовувати для того, щоб погуляти на ньому від душі. І я мрію про розкішне торжество, причому хотіла б зіграти весілля саме в Італії”, — додала Настя.


Читайте також:


Залишити коментар: