Тіла довелось вирізати з авто: В смертельній аварії на Вінниччині загинуло четверо людей



Сьогодні, 5 травня 2019 року, близько п’ятої години ранку сталася моторошна аварія на трасі біля села Жежелів Козятинського району. У поліції розповіли перші подробиці слідства.

- джерело.

На трасі Житомир – Могилів-Подільський зіткнулися дві автівки «Мазда» та «Фіат Добло». На жаль, в наслідок аварія загинули четверо людей. На місці ДТП працюють поліцейські, рятувальники та швидкі. Відомо, що рятувальники вирізали тіла потерпілих з авто.

На місці смертельної аварії провели перші слідчі дії. Про це повідомила прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник. — Проведеними попередньо слідчими діями вже встановлено, що водій автомобіля «Мазда» рухався у бік Вінниці та у виїхав на зустрічну смугу. Відбулося лобове зіткнення з автомобілем «Фіат Добло». Загинуло двоє пасажирів “Мазди” та двоє пасажирів “Фіату”. Обидва водія травмовані, — повідомили в поліції.

За її словами, обидва водії – 29-річний житель Київської області, який перебував за кермом «Мазди» та 42-річна мешканка м. Гайсин , що керувала «Фіат Добло» з тілесними ушкодженнями різного характеру у важкому стані доставлені до Козятинської районної лікарні. — Слідчі дії тривають. Поліцейські до цього часу проводять огляд місця події, — зазначає Олійник.

Загиблими виявилися: дві пасажирки «Мазди», яким 21 та 43 роки, вони жительки Київської області та пасажири «Фіат Добло» – 75-річний чоловік та 74-річна жінка, мешканці м. Гайсин Вінницької області.


Читайте також:


Залишити коментар: