Термінова допомога небайдужих людей потрібна 2-річній Афінці



У крихітки рідкісна для дівчаток пухлина, яку беруться видалити ізраїльські фахівці.

- джерело.

Лікарі півтора місяці не могли встановити діагноз 2-річній Афіні, яка не могла сходити до туалету. Але виявилося, що причина тому вже заполонила весь таз дитини.

«Педіатри, урологи, гінекологи, УЗД, навіть по швидкій були доправлені до лікарні, де нам просто робили клізму і все, відпускали додому. Всі аналізи крові, сечі та ультразвукових обстежень були в нормі… Всі посилались на те, що дитина чогось наїлась, на гельмінти або на нервову систему… Ми шукали і ходили по колу до 5 серпня, поки дитина знову по швидкій не потрапила в лікарню. Тоді хірург намацав пухлину», – пригадує мама Афіни.

Виявилось, що пухлина злоякісна – Саркома Юінга – вже досягла величезних розмірів і заполонила весь таз дівчинки. Батьки назбирали кошти на терміновий переліт до Ізраїлю і початок обстеження. Тамтешні лікарі вірять в успіх лікування, тож батькам потрібно зібрати кошти за оплату їхніх послуг.

«Ситуація дуже рідкісна та серйозна, пухлина вже повністю перекриває черевну порожнину дитини. Лікування цього типу саркоми буде орієнтовно 250 тис доларів. Ця сума буде сплачуватись депозитами на лікарню. Перший депозит 70 тис долларів здійснили, щоб дитину терміново госпіталізувати, але наступний буде вже незабаром», – каже мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Ощадбанк 5167 4901 8869 4666 Шевчук Владилен

Переказ можна здійснити через будь-яку платіжну систему


Читайте також:


Залишити коментар: