Теpм1н0в0! «Встала і пішла геть звідси!» Відому співачку жорстоко побили в салоні краси (фото+відео)



Cспівробітниця клініки косметології по-звірячому побила відвідувачку. Співачка і блогер Валентина заявила, що конфлікт почався після того, як вона попросила лікаря розповісти про препарат, який та зібралася використовувати.

- джерело.

У відповідь лікар почала грубіянити, після чого кілька разів вдарила дівчину по голові. Про це Валентина розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Валентина включила на смартфоні камеру, щоб фіксувати все, що відбувається, однак косметолог швидко вирвала гаджет у неї з рук, а потім почала наносити удари по обличчю.

“Лікар Соколан Олеся Володимирівна винесла препарат без офіційної коробки в пластиковому холдері. Я задала питання про відсутність фірмової коробки і розпізнавальних знаків бренду. На що отримала відповідь “Або ви довіряєте лікарю, або ні”. Я відповіла, що я бачу вас перший раз і я б хотіла переконатися в оригінальності і якості препарату, оскільки мені небайдуже моє здоров’я. На що я почула грубе: “Встала і пішла геть звідси!”, – написала дівчина.

Валентина

instagram.com/valencia_s111298

Вона додала, що хотіла зняти “хамство” лікаря на відео, але та висмикнула у неї телефон.

“Соколан підійшла і різко вирвала телефон у мене з рук, я лежала на кушетці в цей момент. Я підвелася і потягнулася за телефоном, мені не вдалося його забрати, бо лікар почала завдавати сильні і різкі удари мені по голові і по обличчю. У мене почалося запаморочення”, – додала потерпіла.

https://www.instagram.com/p/B345di2IKWX/?utm_source=ig_web_copy_link

За словами Валентини, зараз на лікаря і салон заведено кримінальну справу, а у неї самої – шрами на обличчі.


Читайте також:


Залишити коментар: