“Тепер ангел”: У Мережі вражені останніми новинами про хвору Заворотнюк



Ось уже два місяці поспіль в Мережі не вщухають розмови про хворобу актриси Анастасії Заворотнюк. Улюблениця мільйонів бореться зі смертельною хворобою і вся країна переживає за неї.

- джерело.

У Мережі колеги, друзі та просто шанувальники Заворотнюк пишуть слова підтримки і побажання швидкого одужання і появи на екранах.

Найвідданіші шанувальники публікують на фан-сторінках архівні знімки актриси, які раніше не були опубліковані. На кожному фото Настя щаслива і посміхається. Вона вміє радіти життю і на думку багатьох, зуміє перемогти хворобу.

На одній з останніх публікацій на фан-сторінці в Інстаграм шанувальники опублікували спільне фото Заворотнюк з чоловіком. Фанатка зобразила Заворотнюк ангелом, на фото актриса з німбом над головою.

“Кожному дияволу потрібен свій ангел” – підписано знімок.

До слова, нещодавно відразу кілька ЗМІ повідомили, що Анастасія Заворотнюк, у якої діагностували онкологічне захворювання, пішла на поправку і навіть плаває в басейні.

ЗМІ інформують, що у актриси спостерігається хороша динаміка відновлення. Нібито зараз Заворотнюк проходить курс реабілітації в клініці, де навіть плаває в басейні. Рідні актриси не коментують цю інформацію.


Читайте також:


Залишити коментар: