“Тані вже ампутували одну ногу”: потрібна допомога дівчинці, яка постраждала у жахливій ДТП з вантажівкою



3 вересня, близько 16:15 год. на 40-му кілометрі автодороги H-13 «Львів–Самбір–Ужгород», у місті Рудки, що на Львівщині трапилася жахлива ДТП. Внаслідок аварії загинуло 3 людини, ще за життя двох дітей боряться медики.

- джерело.

Як трапилася аварія
Водій сідлового тягача «RENAULT PREMIUM» із причепом, мешканець Червоноградського району, 1984 року народження, керуючи автомобілем не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в’їхав у продуктову крамницю.

Як пише Укрінформ, за словами очевидців, водій, зрозумівши ситуацію, намагався попередити людей на вулиці сигналом. За наявною інформацією, вантажівка перевозила 20 тонн щебеню і рухалася зі швидкістю близько 100 км/год.

Внаслідок ДТП, 3 особи загинули на місці події, а саме: водій автомобіля «RENAULT PREMIUM» і два пішоходи: мешканець с. Хлопчиці, Самбірського району, 1974 року народження, та мешканка с. Новосілки-Гостинні, Самбірського району, 1974 року народження.

Також травмовані: мешканка с. Хлопчиці, Самбірського району, 2011 року народження, діагноз: “ЗЧМТ, травматична ампутація верхньої третини лівої гомілки, політравма”, мешканка с. Суслів, Самбірського району, 2005 року народження, діагноз: “ЗЧМТ, глибока рана поперекового відділу”.

Небайдужих просять допомогти врятувати 10-річну Таню
10-річній Тані Качмар сьогодні ампутвали одну ногу, її стан залишається важким. На сторінці місцевої парафії Св. Миколая УГКЦ с. Хлопчиці людей просять допомогти врятувати дівчинку:

“Слава Ісусу Христу.
Дорогі у Христі брати і сестри. Приятелі нашої сторінки Св. Миколая.
У нашому селі 4 вересня сталася велика трагедія. Загинув у автокатастрофі батько Володимир Качмар 1974 року народження і в реанімації
У Львові є маленька його дочка
Таня 10 років. Вона втратила ногу
поламана рука струс мозку… Тато поїхав до міста Рудки з дочкою
до музичної школи і фура в якої від мовили гальма заїхала на тротуар
в будинок.
Велике прохання допомогти врятувати життя дівчинці.
Просимо про молитву за її маму
І подаю номер банківської картки.
Реквізити 5375 4141 2573 0456 Monobank“

Молимося за життя дівчинки і сподіваємося, що медики зможуть її врятувати.


Читайте також:


Залишити коментар: