Таким його ще ніхто не бачив: Порошенко вкотре ошелешив зовнішнім виглядом (фото)



Лідер Європейської Солідарності Петро Порошенко приголомшив своїм зовнішнім виглядом.

- джерело.

Екс-президент України Петро Порошенко в п’ятницю 6 липня побував на Західній Україні, а саме в Івано-Франківській області, де виступив перед виборцями. Там він побував в рамках робочої поїздки, присвяченій позачерговим виборам до парламенту і зустрічах на місцях зі своїми соратниками.

На вулиці стояла негода, тому президент одягнув піджак, який дуже дивно на ньому виглядав. На безглуздий наряд політика звернув увагу відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер, який виклав відповідний знімок на своїй сторінці в Facebook.

На знімку видно, що піджак дивно тирчить, створюється таке враження, що Петро Олексійович щось під ним ховає.

“Що у нього під піджаком???”, – поцікавився Шнайдер у користувачів мережі.

Користувачі мережі поспішили прокоментувати фото і постаралися відповісти на питання юриста.
“Чекушка”, “банківські картки)”, “Броники. Це сцикло вже настільки дістав народ, боїться без броника вже на люди вийти”, “Який він жалюгідний!”, “Коробка рошенок?”, “340 кг$”, “Награбовані мільярди”, “Півлітра з двох сторін”, “спирт в грілці”, “Свиня у нього під “піджаком””, “Шоколад для закуски”, “Кулемет”, “Літрушка, яка чекушка, йому відро треба”, “Який же він все-таки огидний !!! Викликає тільки гидливість. От чесно: як бачу його, так нудота підступає”, “Під парасолькою сховався від дощу? від сонця? Ще від кого і від його?”.


Читайте також:


Залишити коментар: