“Такий цирк взагалі”: Усик зробив заяву про українських політиків



Боксер, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик прокоментував у програмі “Вечірній прайм” на телеканалі “112 Україна” бійки українських політиків.

- джерело.

“Чому чоловіки не можуть з’ясувати стосунки? Нехай вони б’ються, тільки раз на раз б’ються, кулачні бої. Чоловік же повинен битися, він захисник. Нехай вони б’ються нормально, я можу їм рукавички привезти. Які захочуть битися – я їм привезу”, – сказав він.

Про бійки в стінах Верховної Ради боксер відповів:

“Такий цирк взагалі. Нехай вони домовляться, вийдуть, є спеціалізовані зали”.

Крім того, журналісти в ефірі показали відео бійки народного депутата від “Об’єднання “Самопоміч” Єгора Соболєва та нардепа від ВО “Батьківщина” Вадима Івченка. Олександр Усик оцінив “бій” з професійної точки зору.

“Той далекий (Івченко, – ред.), він начебто двійку кидав, десь займається, напевно, або займався. Він вийшов на свою дистанцію, звідки можна було ще правою сунути”, – сказав український боксер.

Олександр Усик – боксер-професіонал, виступає у важкій вазі. Він абсолютний чемпіон світу, єдиний володар чемпіонських поясів за всіма престижними версіями серед професійних боксерів.

21 липня Усик здобув перемогу над росіянином Муратом Гассієвим, ставши абсолютним чемпіоном і володарем усіх чотирьох чемпіонських поясів важкої ваги – WBC, WBO, WBA і IBF. Також українець забрав символічний кубок Мохаммеда Алі як переможець Суперсерії.


Читайте також:


Залишити коментар: