Такою була реакція моєї мами, коли вона побачила кого я привів додому (ВІДЕО)



І не дивно чому – ставши відразу знаменитою, жінка потім в інтерв’ю розповіла, що на той момент потік емоцій в її голові просто зашкалював.

- джерело.

Такої радості, бурхливого сплеску материнських почуттів вона ніколи не відчувала.

Стало цікаво, кого привів її син в будинок, що це спровокувало таку реакцію.

Донні Гоуб, син Єви, військовий. І за службовим обов’язком вкрай рідко буває вдома, так що його візит для мами завжди в радість. Тим більше що син не так давно нарешті визначився зі супутницею життя. Справа добре, але молодята вирішили зробити батькам сюрприз.

Вони не стали заздалегідь повідомляти про свій приїзд і про вагомий привід для такого візиту. Просто за тиждень до Різдва Донні подзвонив і зронив, що вони з Мірандою приїдуть на свята. Звичайно, раді бачити – Єва й гадки не мала, хто з ними буде.

Так, ось так мами стають бабусями! І трохи божевільну реакцію Єви зрозуміти неважко. Донні і Міранда почали зустрічатися ще в 2008-му, але сім’я з двох військових постійно стикається з труднощами, вирішення яких від них не залежить. Вони дуже довго планували народження дитини і через безліч суперечливих факторів не хотіли хвилювати всіх раніше терміну.

Але тепер – будьте ласкаві вітати прихід в цей світ маленької Мелісси!

Перед цим Донні і Міранда влаштували такий же сюрприз її батькам і у тих вистачило витримки не дзвонити родичам і не псувати враження. Або були все ще настільки приголомшені, що навіть не подумали про це. Чи жарт, дізнаватися про народження внучки ось так, прямо з порога.


Читайте також:


Залишити коментар: