Такого ще не було! Контрабандист з цигарками і бурштином щойно прорвав кордон зі Словаччиною і втік від поліції (Ф0Т0, ВІДЕ0)



Інцидент стався на головному пункті пропуску між Україною та Словаччиною – КПП «Ужгород – Вишнє Нємецьке».

- джерело.

За попередньою інформацією, яку оприлюднили словацькі ЗМІ, водій на білому Citroen Berlingo прямував до ЄС через українсько-словацький кордон, і вже на словацькій частині КПП натиснув на газ і прорвав кордон, щоб уникнути перевірки автомобіля. Словацькі правоохоронці погналися за втікачем, однак виявили лише автомобіль утікача в селі Орехова, що в Собранецькому районі, за 5 км від кордону.

Очевидно, у втікача відмовив двигун, пишуть словацькі журналісти, додаючи, що після виявлення автомобіля стало зрозуміло, чому водій вирішив проривати кордон і тікати від словацьких правоохоронців: його автомобіль був запакований цигарками та янтарем.

Авто, на якому контрабандист прорвав кордон.

Разом з тим, словацькі правоохоронці відмовилися офіційно надавати будь яку інформацію, допоки тривають пошуки втікача.

Редакція Mukachevo.net звернулася також за коментарем до Чопського прикордонного загону, який відповідальний за дану ділянку кордону з українського боку, але там зауважили, що в них відсутня інформація за подібний інцидент, хоча судячи з інформації, яку оприлюднили словацькі журналісти, їхав контрабандист саме з України, тобто Закарпаття, і безперешкодно подолав українську сторону кордону. Пошуки контрабандиста-втікача тривають


Читайте також:


Залишити коментар: