“Так буває тільки в кіно”: Зірка проекту “МастерШеф” одружився. Шанувальники шоковані його обраницею



Фіналіст восьмого сезону кулінарного проекту “МастерШеф” на каналі СТБ Владислав Міцкевич одружився. Радісною новиною кулінар поділився з підписниками на своїй сторінці в Instagram.

Влад опублікував фото з новоспеченою дружиною і повідомив, що тепер вони сім’я. Дружина Міцкевича в свою чергу написала, що все відбулося дуже швидко, адже з дня знайомства не минуло ще й півроку.

- джерело.

“Так буває тільки в кіно, але коли ми познайомилися ми дуже швидко вирішили що будемо разом. І не просто на час, а на все життя. Не минуло й півроку як ми стали сім’єю. Так, тепер ти мій чоловік, а я твоя дружина. Жодного разу, ні дня, ні хвилини я не пошкодувала про зустріч з тобою! Ти найдорожче, найрідніше і найкоханіше в моєму житті. З кожним днем кохаю тебе все сильніше і сильніше! і я впевнена, говорити “я тебе кохаю” не втомлюся ніколи”, – написала дівчина.

https://www.instagram.com/p/B54wPU6AZx1/?utm_source=ig_web_copy_link

Для шанувальників проекту новина про одруження Влада стала повною несподіванкою. Адже в лютому цього року він розірвав заручини з Еліною Павленко, з якою почав зустрічатися ще на “МастерШеф”.

Кулінари планували зіграти весілля в Миколаєві влітку (звідти родом Еліна). Міцкевич зробив пропозицію Павленко в день її 20-річчя 13 грудня 2018 року.


Читайте також:


Залишити коментар: